НИЈЕ ИСТИНА, НИКАДА ТО НИСАМ РЕКАО! Кон демантовао писање медија, проговорио о одлагању школске године

Новости онлине

19. 08. 2020. у 15:47

НИЈЕ ИСТИНА, НИКАДА ТО НИСАМ РЕКАО! Кон демантовао писање медија, проговорио о одлагању школске године

Фото: Танјуг

Епидемиолог Предраг Кон и др Дарија Кисић Тепавчевић су данас говорили о попуштању мера, поготово у светлу пада броја заражених који је регистрован последњих дана.

Кон и др Кисић су разјаснили питање везано за маске у школама, а наш епидемиолог је затим демантовао да се залагао за одлагање почетка школске године.

- Никада нисам рекао да треба да се одложи школска година, нема ни говора, ја потпуно супротно тврдим, да не сме да се одложи. То је протумачено погрешно и није истина, јер потпуно свесно причам да се не треба одлагати - јасно и гласно је рекао др Предраг Кон у одговору на једно новинарско питање на конференцији за штампу чланова Кризног штаба.

Дакле, одлагања школске године, као што се десило у Црној Гори (померено за 1. октобар), сигурно неће бити, ђаци ће од 1. септембра бити у клупама, осим ако се не определе за онлајн наставу.

У последња 24 сата на корона вирус у Србији је тестирано 10.571 особа, њих 158 било је позитивно, док су, нажалост, преминула три лица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

jovan

19.08.2020. 20:05

Ne morate tako nedostojno da skrecete paznju sa vase izjave od prekjuce na tv pinku da se moraju nositi iskljucivo troslojne maske a onda sutradan na tv hepi demantovali sami sebe da maske mogu biti kako god ko bude nosio. A ovo o odlaganju skole zaista nikada niste rekli. Medjutim klackanje sa maskama ne mozete poreci niti ovom iskonstruisanom negacijom dr Kon.