РОЂЕЊЕ ЛАЗАРА ОЗНАЧИЛО ПОБЕДУ НАД ВИРУСОМ: Срећни крај драме Милене Јованчић и породице Јовић из Врања

Ј. С.

среда, 05. 08. 2020. у 22:12

РОЂЕЊЕ ЛАЗАРА ОЗНАЧИЛО ПОБЕДУ НАД ВИРУСОМ: Срећни крај драме Милене Јованчић и породице Јовић из Врања

Милена Јованчић / Фото Ј. С.

ВРАЊАНКА Милена Јованчић из Врања тек што је успела да се избори са короном, а у среду је у Врању донела на свет здравог дечака Лазара.

Милена се породила природним путем, а она и беба се осећају одлично. Беба је круна велике победе над короном, која је код Милене и њеног супруга Марка данима бацала сенку на ишчекивање најсрећнијег тренутка.

Марко Јовић из Врања пре два месеца сазнао је да је позитиван на вирус корона. Убрзо за њим потврђено је да је вирус закачио и супругу у деветом месецу трудноће.

- Одмах сам се изоловао, а Милена није имала ниједан симптом болести. Борила се да позитиван тест не утиче на њено расположење, ипак нам није било свеједно - каже Марко.

Пошто је након 14 дана стигао негативни резултат, њиховој срећи није било краја. У међувремену је и Марко извојевао победу над вирусом. Тик пред порођај Милени је стигао и други негативан тест.

- Није било лако, данима нас је изједала брига. Све се, срећом, добро завршило - каже срећни отац и наглашава да су лекари са врањске гинекологије бринули о Милени на најбољи могући начин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)