ВУЧИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ИСИДОРЕ: Са великим жаљењем сам примио вест о смрти наше истакнуте књижевнице

Новости онлине

05. 08. 2020. у 20:17

ВУЧИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ИСИДОРЕ: Са великим жаљењем сам примио вест о смрти наше истакнуте књижевнице

Фото: Д. Миловановић

ПОВОДОМ смрти Исидоре Бјелице, саучешће породици изјавио је и председник Србије Александар Вучић.

Од ње се опростио следећим речима.

- Са великим жаљењем сам примио вест о смрти наше истакнуте књижевнице Исидоре Бјелице. Њан необични животни пут, као и траг који је оставила на уметничкој сцени Србије, остаће забележен у бројним књигама и драмским остварењима. Исидора ће остати упамћена по својим оригиналним наступима у јавности, као и по бритком писаном изразу и јединственом стилу. Њеној породици и поштоваоцима изражавам најдубље саучешће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (33)

Svjetlananisam latinica

05.08.2020. 22:42

Људи су је мрзели или волели,али нико није био равнодушан ни према појави ни према изјавама ни према писаној речи. Почела је као "скандал мајстор")умало да награбусим због истог презимена на факултету у Са.) али увек је знала како да људе "продрма" из учмалости. Увек је била испред времена... Почивај у миру,нека ти Господ подари опроштај грехова и Царство небеско!

Dragana

06.08.2020. 11:11

Draga nasa, Bila si jedinstvena, britka na jeziku, uvek tu za prijatelje i porodicu. Snagu nalazila u svojoj deci i ljubavi koju si pruzala svima nama koji smo te takvu zavoleli. Posle Glogovca, Mande i tebe ova Srbija nije ista. Otisla su dva velikana slicnih godina koja su imali zasta da zive. Ne mogu ti opisati koji je muk danas zavladao kod svih majki u ovoj tmurnoj zemlji. Saucesce porodici. Cekaj nas na vecnoj stazi zivota andjele.