КРАЈ ОВЕ БОРБЕ СЕ НЕ ВИДИ: Драматично упозорење докторке Кисић о ситуацији са вирусом корона

Јелена Лемајић

26. 07. 2020. у 22:42

КРАЈ ОВЕ БОРБЕ СЕ НЕ ВИДИ: Драматично упозорење докторке Кисић о ситуацији са вирусом корона

Фото: Танјуг

ДОКТОРКА Кисић је рекла да су се мењала сазнања о овом вирусу, па је и то доносило дозу немира и неспокоја у све нас.

- Борба са овом болешћу дуго траје и крај се не види, или бар још није близу, и то уноси различиту врсту незадовољства - рекла је вечерас у емисији "Хит твит" на Пинку др Дарија Кисић Тепавчевић.

Кисић Тепавчевић је рекла да су се мењала сазнања о овом вирусу, па је и то доносило дозу немира и неспокоја у све нас.

- Колико год да нам је овај вирус пун непознаница, знамо како да спречимо да се инфицирамо - рекла је Кисић Тепавчевић.

Додала је да тестирају 10.000 људи сваки дан и да је зато откривен велики број инфицираних.

- Нико није могао да предвиди да ће у овом добу године бити тако велика трансмисија вируса и то у нас уноси једну врсту неспокоја јер смо рано почели да причамо о томе шта ћемо у другом таласу, а видимо да је вирус ту. Преко 10.000 тестова на дневном нивоу показује да желимо да уђемо у коштац са вирусом јер желимо да изађемо као победници из ове борбе - рекла је Кисић Тепавчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Natasa

27.07.2020. 08:58

Ne vidi se kraj covidu jer ga NEMA, tako je kreiran, Bil Gates je pandemiju najavio 2015 na ted-u. A skoro je sad predvideo covek bioteroristicki Malad za 2025. Iskreno,sad vise slusam sta ima da kaze. Vrlo je ozbiljan u smanjenju populacije, pored toga Sto su mu i Dve glavne stvari koje stslno vrti na intervjuima, Desease and Vaccine.... ima jasnu nameru a to je da kontrolise Ceo svet.

Dobi

28.07.2020. 09:31

Da bi mogli da budete pobednici,prvo treba da priznate sami sebi da je ovo laboratorijski virus i da je sacica bolesnika koji vladaju nama ovcama, napravila bioloski rat nad celim stanovnistvom a na sve to vi zmurite,praveci se blesavi i podrzavajuci sve to.