ТИМСКИМ РАДОМ ПОБЕЂУЈЕМО ВИРУС: Министар Зоран Ђорђевић са представницима приватних домова за старе

Ј. Ж. С.

22. 07. 2020. у 15:41

МИНИСТАР за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са представницима приватних домова за стара лица на територији целе Србије о тренутној епидемиолошкој ситуацији изазваној корона вирусом и о спровођењу мера које би спречила ширење истог.

ТИМСКИМ РАДОМ ПОБЕЂУЈЕМО ВИРУС: Министар Зоран Ђорђевић са представницима приватних домова за старе

Новости

Министар Ђорђевић је подсетио на мере које су уведене и пре ванредног стања и напоменуо да су оне најбољи начин да се и корисници и запослени најефикасније заштите.

- Забрана посета, ношење заштитне опреме и редовна дезинфекција свих просторија су обавезне у свакој државној установи, а у приватним је препорука. Имамо један заједнички циљ, а то је да заштитимо наше грађане и њихове животе. Зато треба да радимо и размишљамо као један - рекао је Ђорђевић.

Новости

Како је навео, иако се корона и поред свих спроведених мера појавила у неким установама, ситуација је стабилна и сви заражени корисници, као и запослени су збринути на најадекватнији начин.

- Верујем у тимски рад и знам да ћемо заједно победити овај вирус. Србија је земља у којој живи сложан, вредан и одговоран народ и зато немам сумњу да ћемо и из ове борбе изаћи као победници - истакао је министар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)