НЕВИЂЕНА ГУЖВА ЗА ТЕСТИРАЊЕ: Ево како др Кисић Тепавчевић коментарише редове испред Торлака (ВИДЕО)

Novosti online

среда, 15. 07. 2020. у 17:32

НЕВИЂЕНА ГУЖВА ЗА ТЕСТИРАЊЕ: Ево како др Кисић Тепавчевић коментарише редове испред Торлака (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Twitter

Заменик директора Института "Батут" Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да се у Торлаку ради тестирање на лични захтев грађана, махом оних који желе да путују па су им потребни негативни ПЦР тестови.

Капацитети тог Института су, каже, ограничени, а само данас је на лични захтев желело да се на вирус корона тестира око 250 грађана.

-Чињеница да је неко уплатио 6.000 динара за тестирање, не значи да ће бити истог дана тестиран, јер су капацитети ограничени, а предност имају они са симптомима, нагласила је Кисић.

Истиче да углавном желе да се тестирају путници, који иду на годишње одморе или путују ван земље из породичних разлога.

- Ако желите да се тестирате, морате да схватите да и за тестирање постоје листе чекања и листе термина, поручила је Кисић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Ranka

15.07.2020. 19:40

Ma nikoga ja ne bi testirala na lični zahtev. Kakvi godišnji odmori, kakvi bakrači. Kao da ovi u Torlaku nemaju već posla preko glave sa zaraženima i njihovim kontaktima. I gde je mozak tim ljudima koji u ovoj situaciji putuju u inostranstvo na godišnji odmor.

Goran

15.07.2020. 20:11

U Srbiji se uvek ceka nikad nista ne moze odmah ili isti dan. Crkas zivot, bolja vremena, red za ovo, red za ono, red za postu, red za banku. Ni moji cukununici nece doziveti da ovo postane normalna zemlja. Sto se korone tice podrzavam i predlazem uvodjenje sedmodnevnog policijskog casa jer smo mi nedokazan narod u svakom pogledu