МИСИЦА ВАЛЕНТИНА СЕ ИЗВИНИЛА НАРОДУ: "Све ми је смештено, сада схватам да је било смишљено"

Novosti online

28. 10. 2021. у 12:05

ВАЛЕНТИНА Петровић, српска Мис Интерконтинентал, у видео-изјави тврди да су представнице Албаније и тзв. Косова, Фронтина Гаши и Беса Ћитаку, све време биле упорне у намери да се друже с њом, те да је она то прихватила упркос упозорењима.

МИСИЦА ВАЛЕНТИНА СЕ ИЗВИНИЛА НАРОДУ: Све ми је смештено, сада схватам да је било смишљено

Фото: Инстаграм/bunt.svesrbija

Истиче да сада схвата да је "све било смишљено".

- Желим да се јавно извиним због својих непромишљених поступака свом народу и својој држави. Када смо дошли овде, представнице Косова и Албаније су имале погледе усмерене ка мени који нису били пријатни. Оне су константно желеле да буду у мом друштву,

да се друже са мном, а како сам ја одгајана да немам предрасуде, прихватила сам њихово друштво - почела је Валентина.

- Сви су ми говорили да се чувам и да поведем рачуна, али уплела сам се у њихову игру и такозвану дивну енергију, пријатељску настројеност и заборавила сам шта су ми сви говорили. Сада сам сигурна да је то била замка и да је то смишљено. Када су освануле наше слике са три прста, оне су ме блокирале, угашен ми је Инстаграм профил, а оне су стално објављивале наше слике са двоглавим орлом да испадне да смо се само тако сликале. Проживљавам пакао, прете ми. Бајка коју сам живела постала је катастрофа - казала је Петровићева.

Подсетимо, јуче се огласила и албанска представница Фронтина Гаши, која је истакла да Валентину нико није терао да показује двоглавог орла.

Доставила нам је и још једну фотографију на којој Петровићева позира показујући исти "симбол", у народној ношњи.

- Она је хтела да покаже знак двоглавог орла, својом вољом, а онда нас је замолила да направимо слику са три прста, јер је у Србији било много вести да је она показала знак Албаније. Била је толико тужна, плакала је све време. Било нам је жао и само смо желеле да јој помогнемо, па смо то и учиниле - рекла је Фронтина за Телеграф џет-сет.

На констатацију да су три прста показале и на још једној фотографији, насталој у спаваћој соби, Фронтина каже:

- Да, зато што је дошла у нашу собу и молила нас да направимо ту слику.

(Телеграф.рс)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)