ВУЛИН О КРИМИНАЛНИМ ГРУПАМА: Свако сазнање биће детаљно проверено и истражено, без обзира на то до кога води

Novosti online

28. 10. 2021. у 10:56

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин одржао је данас колегијум са начелником Управе криминалистичке полиције Богданом Пушићем и руководиоцима ове управе са којима је разматрао постигнуте резултате и разговарао о плановима њиховог рада у борби против свих видова криминала у наредном периоду.

ВУЛИН О КРИМИНАЛНИМ ГРУПАМА: Свако сазнање биће детаљно проверено и истражено, без обзира на то до кога води

Фото: МУП

На почетку састанка министар Вулин је посебно истакао и похвалио интензиван рад српске полиције, међу којима су и припадници Управе криминалистичке полиције који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић у селу Моравац.

Министар Вулин посебно је похвалио припаднике Службе за борбу против организованог криминала УKП-а који настављају свој рад на даљем разбијању организованих криминалних група.

- Наш даљи рад на разбијању организованих криминалних група и проналаску њихових чланова и помагача се наставља. Свако сазнање биће детаљно проверено и истражено, без обзира на то до кога води - поручио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

- Овом приликом похваљујем припаднике криминалистичке полиције који су у претходних седам дана запленили већу количину марихуане - поручио је министар полиције Александар Вулин на колегијуму УKП-а.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)