АЛБАНСКА МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА: Представница Србије је хтела да покаже двоглавог орла, па је после плакала!

Новости онлајн

27. 10. 2021. у 20:39

Фронтина Гаши, Мис Интерконтинентал Албаније, огласила се након буре коју је у медијима изазвала фотографија на којој српска мисица Валентина Петровић са њом показује двоглавог орла, симбол такозване "велике Албаније".

АЛБАНСКА МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА: Представница Србије је хтела да покаже двоглавог орла, па је после плакала!

Фото: Инстаграм/bunt.svesrbija

Наиме, након што је фотографија испливала у јавност, а након што је исту објавила управо Фронтина, јавност се обрушила на Валентину.

Она је у свом оглашавању поручила да се извињава, да је реаговала непромишљено и у еуфорији, те да су јој девојке са којима је позирала "наместиле како да стави руке".

Фронтина Гаши, међутим, тврди да Валентину нико од њих није натерао да то уради.

- Она је хтела да покаже знак двоглавог орла, својом вољом, а онда нас је замолила да направимо слику са три прста, јер је у Србији било много вести да је она показала знак Албаније. Била је толико тужна, плакала је све време. Било нам је жао и само смо желеле да јој помогнемо, па смо то и учиниле - рекла је Фронтина.

На констатацију да су три прста показале и на још једној фотографији, насталој у спаваћој соби, Фронтина каже:

- Да, зато што је дошла у нашу собу и молила нас да направимо ту слику.

Иначе, Валентина се након свега поново огласила, објавивши фотографије на којима са представницама Албаније и тзв. Косова показује и три прста, и двоглавог орла.

- Све у свему хтели смо показати да смо подржавали једни друге, а нисмо улазили у даљу дубиозу. Слике са свим знаковима постоје, кајем се, али нисам размишљала у том смеру - написала је Валентина на Инстаграм сторију.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)