УКОЛИКО ПОНОВЕ ТО, КРИВИЧНО ЋЕ ОДГОВАРАТИ: Вулин јасно рекао - неће опет бити протеста испред станова епидемиолога

Новости онлине

27. 10. 2021. у 10:53

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин рекао је данас да полиција веома озбиљно схвата протесте антиваксера испред станова епидемиолога Предрага Кона и Бранислава Тиодоровића и да ће, уколико се понове, тражити да кривично одговарају.

УКОЛИКО ПОНОВЕ ТО, КРИВИЧНО ЋЕ ОДГОВАРАТИ: Вулин јасно рекао - неће опет бити протеста испред станова епидемиолога

Фото: П. Митић/Танјуг/Драган Кујунџић/Слободан Миљевић

Вулин је за телевизију Хепи рекао да по њему у тим протестима антиваксера има елемената и за кривичну одговорност, те подсетио да о томе одлучује тужилаштво.

- Неће се више поновити (протести испред станова епидемиолога), то схватамо веома озбиљно - рекао је Вулин.

Подсећамо, антиваксери су протестовали испред станова чланова Кризног штаба др Предрага Кона и др Бранислава Тиодоровића.

Предраг Кон изјавио је данас да није уплашен, али да јесте забринут због претњи и увреда које добија, нагласивши да је патриота и да је спреман да се жртвује за Србију.

- Нисам уплашен, али забринут јесам. Није пријатно то доживљавати уз породицу, најблаже речено то је потпуно неприхватљиво - рекао је Кон за ТВ Прва.

Како каже, и раније је доживљавао разна довикивања на улици, за разлику од његовог колеге Бранимира Тиодоровића који је изјавио да није имао таква искуства.

Кон је казао да, имајући у виду његово порекло, у увредама има и антисемитизма, али да се у Србији осећа као у својој земљи и да је патриота и спреман на жртву.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)