СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА: Гужве на деоницама где су у току радови

Танјуг

25. 10. 2021. у 21:51

САОБРАЋАЈ је умереног до појачаног интензитета на ауто путевима, али и унутар градских средина, повољне временске прилике утичу на добру проходност сабраћаја, који се одвија без застоја и прекида.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА: Гужве на деоницама где су у току радови

Фото: Пиксабеј

Аутомото савез Србије, међутим, упозорава да успорена вожња очекује возаче на деоницама на којима су актуелни радови.

Тако је од сутра до 28. октобра у периоду од 10 до 16 часова због радова на санацији оштећеног коловоза, на Обилазници око Београда, на деоници петља Орловача - петља Бубањ Поток, од ауто-пијаце до раскрснице Хиљаду Ружа предвиђено да се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.

Такође од сутра до 28. октобра а у периоду од 9 до 12 часова и од 13 до 16 часова доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја на деоници Пирот - Китка. Алтернативни путни правац је локални пут.

До 21. децембра у периоду од 7 до 17 часова изводиће се радови на санацији коловоза на деоници Барајево - Бељина, а у зони радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Од 28. октобра до 4. новембра у периоду од 6 до 18 часова биће затворена петља Мали Пожаревац због радова на рехабилитацији петље на делу државног пута у смеру Ниш - Младеновац. Алтернативни путни правац за возила која се крећу из правца Младеновца ка Београду је пут Влашко поље - Сопот - Авала - петља Мали Пожаревац - Умчари - Београд. Алтернативни путни правац за возила која се крећу из правца Ниша ка Младеновцу је преко петље Водањ и даље државним путем за Младеновац.

У смеру Београд - Младеновац, саобраћај на петљи Мали Пожаревац одвија се према постављеној саобраћајној сигнализцији (нормално одвијање саобраћаја). Након 18 часова петља се отвара за саобраћај.

Од 26. до 27. октобра у периоду од 6 до 18 часова биће затворена петља Мали Пожаревац због радова на рехабилитацији петље на делу државног пута у смеру Београд - Младеновац. Алтернативни путни правац за возила која се крећу из правца Београда ка Младеновцу је преко петље Умчари. Алтернативни путни правац за возила која се крећу из правца Младеновца ка Београду је пут Влашко поље - Сопот - Авала - петља Мали Пожаревац - Београд.

У смеру Ниш - Младеновац, саобраћај на петљи Мали Пожаревац, одвија се сходно постављеној саобраћајној сигнализцији (нормално одвијање саобраћаја). Након 18 часова, петља се отвара за саобраћај.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17 и 15 часова на путничким терминалима нема задржавања возила. Теретна возила чекају на Хоргошу седам сати, на Келебији осам, на прелазу Шид пет сати, а на Бездану три сата.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)