ГУЖВЕ ПРЕД ВИКЕНД: На Хоргошу теретна возила чекају седам сати

Танјуг

22. 10. 2021. у 19:57

На наплатној станици Прељина возила чекају на наплату путарине 15 минута, саопштили су Путеви Србије.

ГУЖВЕ ПРЕД ВИКЕНД: На Хоргошу теретна возила чекају седам сати

Фото: Ј.Лемајић

На осталим наплатним станицама нема задржавања возила, а тако је и на путничким терминалима на граничним прелазима у Србији.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова возила чекају само на теретним терминалима и то на Хоргошу седам сати, на Келебији пет, на Батровцима три и на прелазу Шид два сата.

На аутопуту Е-75 завршени су радова на рехабилитацији петље Пожаревац са изливно-уливним рампама и делом зауставне траке. У саобраћај су укључене рампе Ниш - Пожаревац и Пожаревац - Београд. Рампе Београд - Пожаревац и Пожаревац - Ниш остају затворене за саобраћај због радова на реконструкцји моста у петљи Пожаревац.

Радови на мосту, у смеру Београд - Ниш, изводе се у возној и зауставној траци, а саобраћај се одвија претицајном траком. Планирани рок за завршетак радова је 15. децембар.

На деоници Таково-Прањани до 1. новембра у току светлог дела дана одвијају се радови на рехабилитацији уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Јошаничка Бања - Копаоник до 1. новембра обустављен је саобраћаја у пуној ширини коловоза због реконструкције пута. Алтернативни путни правац за Копаоник је Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник, а из правца Крушевца Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

На Панчевачком мосту у смеру ка Београду сутра ће се у периоду од 13 до 16 часова снимати филмске сцене па ће за саобраћај бити затворена десна трака.

На деоници Метриш - Копривничко брдо у току су радови на рехабилитацији пута уз наизменично пропуштање возила и то ће трајати до 1. новембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)