БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК 2021: Свечана додела награда

Novosti online

22. 10. 2021. у 18:13

СВЕЧАНА додела награде Београдски победник 2021, одржана је синоћ у хотелу Хyатт Регенцy у Београду. Ово је 18 година како се додељује ово престижно признање.

БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК 2021: Свечана додела награда

Фото: Приватна архива

Водитељски пар, Кристина Мадић и Миша Ћирић, уручивали су награде појединцима и организацијама, који су остварили натпросечне резултате.Награда Београдски победник пружа прилику да се покажу достигнућа пословања и да се одмери успех у односу на конкуренцију.

Фото: Приватна архива

Андрија Јоргић, директор “Борбе”, добитник је овог признања трећи пут за редом, а награда му је додељена у конкуренцији Штампани медији и чувар културне баштине.

Велика је част добити ово признање баш на данашњи дан, дан када је ослобођен Београд, јер управо након ослобођења је одштампан први лист “Борбе” на ћирилици. Тадашња “Борба” била је стуб борбе против фашизма, а данашња “Борба” је стуб борбе за културу, изјавио је Јоргић.

Фото: Приватна архива

Неки од добитника овогодисњег Београдског победника су и: Воја Брајовић, Милица Милша, Јелица Сретеновић, Даница Максимовић, Нела Михаиловић, Миленко Павлов, Ива Штрљић, Жарко Јокановић, , група Неверне бебе, Игор Старовић, Милена Секулић Одаловић, Леа Киш, Белграде Пасс, Љиљана Јованчевић , пијанисткиња Андријана Д. Роквић, и многе друге угледне личности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)