ПИНК ЦАР ЈЕ ГОТОВ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ И НОСИ ЈАСНУ ПОРУКУ: Пинк зна да жене владају светом

Novosti online

20. 10. 2021. у 17:00

Пинк цар је готов следеће недеље. Пинков развојно – истраживачки центар (ПР- ДЦ) је у сарадњи са највећим италијанским стручњацима конструисао ову машину.

ПИНК ЦАР ЈЕ ГОТОВ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ И НОСИ ЈАСНУ ПОРУКУ: Пинк зна да жене владају светом

Фото: Пинк

Подсећања ради, Пинков развојно – истраживачки центар (ПР-ДЦ) је вертикално интегрисана компанија која за циљ има да под једним кровом сама концептуализује, пројектује, развија и произведи дронове, летелице и софтвер за њихову контролу и управљање, а у јулу месецу прославила је свој први рођендан.

Премијерно представљање Пинк мобила биће на сајму у Падови 23. октобра, и то је на Инстаграму и објавио власник Пинк Медиа Гроуп - Жељко Митровић. Он је са екипом ПР-ДЦа тренутно у Дубаију где промовише своје дронове на престижном ЕXПО 2020, а паралелно се спрема за приказивање свог Пинк мобила на гасни погон и биоетанол.

Обзиром да је аутомобил конструисан на погон зеленом енергијом, импресиван је податак да му је снага чак 504 коњске снаге, да развија брзину од 340 километара на час, и да убрзање од 100 километара на час остварује за само 1, 9 секунди.

Жељко Митровић најављује и прве трке на којима ће учествовати Пинк мобил, 28. новембра и то са престижним тимом који сачињавају три жене које су својеврсни симболи и иконе у свету аутомобилизма и аутомобилских трка различитих категорија. Оне су : Тамара Видали, Ванина Ицехајкс и Александра Гало.

Пинкова порука на овим тркама биће: ПИНК ЗНА ДА ЖЕНЕ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ! А ВИ!?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)