КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ МАРКА ЖИВИЋА: Колеге и пријатељи се опраштају од познатог глумца (ФОТО / ВИДЕО)

Novosti online

19. 10. 2021. у 12:06

У БЕОГРАДСКОМ драмском позоришту одржана је комеморација поводом смрти глумца Марка Живића (1972—2021), који је прошле недеље преминуо од последица вируса корона. Од вољеног уметника дошле су да се опросте бројне његове колеге, пријатељи...

КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ МАРКА ЖИВИЋА: Колеге и пријатељи се опраштају од познатог глумца (ФОТО / ВИДЕО)

Фото: В. Данилов

На комеморацији су били присутни Милица Милша, Жарко Јокановић, Петар Бенчина, Дејан Луткић, Сандра Бугарски, Срђан Тимаров, Весна Чипчић и други...

На почетку пуштени су инсерти из остварења у којима је Марко Живић учествовао. Од телевизијских пројеката, до његових глумачких бравура у филмовима, серијама, позоришту.

 

Милош Биковић, који је сарађивао сам Марком у представи "Када су цветале тикве" и филмском серијалу "Монтевидео", присетио се лепих животних тренутака са Живићем.

- Марка сам упознао 2005. године у "Дадову". Радили смо неку новогодишњу тезгу. Тај осмех, та шала, то што је носио са собом, као штит, као заштитни знак, то је оно по чему ћу га памтити - рекао је Биковић.

Слободан Бода Нинковић је у свом говору навео да је био близак са Марком Живићем.

- Марко је за мене маслачак. Марко, ово није био договор. Требало је мене да испратиш у пензију - рекао је Бода Нинковић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)