ПОУЗДАНИ И ВЕРНИ ЧИТАОЦИМА: Честитке "Новостима" за 68. рођендан

В. Н.

19. 10. 2021. у 09:55

Редакцији "Вечерњих новости" ових дана непрестано стижу честитке поводом 68. годишњице излажења. Ево неколико карактеристичних порука.

ПОУЗДАНИ И ВЕРНИ ЧИТАОЦИМА: Честитке Новостима за 68. рођендан

Архива

ЈАСМИНА ВАСОВИЋ, председница Врховног касационог суда

ВЕРНИ СВОЈОЈ ТРАДИЦИЈИ

ДНЕВНИ лист "Вечерње новости", пре свега, непристрасно и тачно информише читаоце о важним догађајима у Србији и региону, у свему истовремено одржавајући верност професионалним стандардима и вредностима. Уверена сам да ћете и у будућности остати достојни своје традиције и доследни објективном информисању. Честитам вам рођендан и желим успех у даљем раду и пословању.


* * * * * * * * *

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ, директор Kанцеларије за КиМ

ТРАЈАЊЕ ЈЕ ПОКАЗАТЕЉ КВАЛИТЕТА

ДУЖЕ од шест деценија "Вечерње новости" су својеврсна институција српског новинарства, лист који свакодневно објективно и професионално извештава о домаћим и светским политичким догађањима, али и о судбинама обичних грађана, њиховим подвизима, проблемима и изазовима. Ваше трајање је најбољи показатељ и гарант квалитета, а тираж доказује да сте омиљени међу читаоцима и да сте дневне новине којима се верује.Правовременим и објективним извештавањем о догађајима на КиМ и проблемима са којима се српски народ и наша држава суочавају у јужној покрајини, али и подршци државе Србије нашем народу, показујете одговорност и свест о значају ове теме и у томе ћете увек моћи да рачунате на моју и подршку Канцеларије за Косово и Метохију.

Желим вам да и у наредним годинама будете модерне дневне новине, али и чувари традиционалних вредности наше државе и нашег народа, да останете верни истини и вашим читаоцима, а они ће вам, као и до сада, узвратити поверењем и високим тиражом.


* * * * * * * * *

МИЛАН ОБУЋИНА, генерални секретар јсд Партизан

ЈЕДНОСТАВНОСТ ПО МЕРИ ЧОВЕКА

ДЕЦЕНИЈАМА одолевајући изазовима у различитим околностима, остајући привржени високом професионализму у неговању објективног информисања, негујући једноставност по мери човека, "Вечерње новости" су постале угледно, омиљено, традиционално гласило многих генерација читалаца.

* * * * * * * * *

Владимир Гудурић, директор "Штампарије Борба"

СРЕЋНО У ДАЉЕМ РАДУ

ЧЕСТИТАМО вам годишњицу "Вечерњих новости" и желимо вам много успеха у даљем раду. Срећно!

                       Владимир Гудурућ и радници "Штампарије Борба" а. д.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)