ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОБРОЧИНСТВО: Министру Вулину дарована хиландарска грамата

Novosti online

16. 10. 2021. у 18:57

МИНИСТРУ унутрашњих послова Србије Александру Вулину данас је дарована хиландарска грамата указом архимандрита Методија игумана Светог манастира Хиландара за исказано доброчинство при устројењу хиландарског села у Сијаринској бањи, као и за несебичну помоћ и допринос хиландарским активностима.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОБРОЧИНСТВО: Министру Вулину дарована хиландарска грамата

Фото: МУП

Министар унутрашњих послова Александар Вулин захвалио се свештенству и монаштву манастира Хиландар на свему што чине за добробит српске деце и омладине и истакао да осећа посебну радост и понос због подизања свеправославног кампа пријатељства у Сијаринској бањи.

- Поносан сам на камп пријатељства, који је уз помоћ свештеника и монаха манастира Хиландар и добрих и честитих људи изграђен овде у Сијаринској бањи, у Медвеђи. Камп пријатељства од сада ће представљати место где ће се српска деца и омладина, где год она живела, одакле год долазила, окупљати, учити своју националну историју, учити веронауку, дружити се и ширити хуманост. Уверен сам да сваки Србин данас са мном дели и осећа једнак понос - поручио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин у својој писаној захвалници.

У име министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина, у Сијаринској бањи игуманску грамату примио је помоћник министра полиције и начелник Управе за град Београд Веселин Милић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)