ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦИ: Путничка возила чекају на Хоргошу, Келебији и Шиду 5 сати

Танјуг

28. 09. 2021. у 20:37

ПЕТ сати чекају путничка возила чекају на граничним прелазима Хоргош, Келебија и Шид, информација је Управе граничне Полиције.

ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦИ: Путничка возила чекају на Хоргошу, Келебији и Шиду 5 сати

Фото: Принтсцреен/АМСС

Ма Батровцима путничка возила чекају три сата, а на прелазима Бездан и Богојево по два.

Аутомото савез Србије у извештају о стању на путевима наводи да је вечерас саобраћај умереног интензитета и одвија се по углавном мокрим коловозима.

Више опрезности биће потребно на деоницама које пролазе кроз стенксе усеке и клисуре због могућих одрон, као и на местима где се изводе радови, упозорава АМСС.

Тако се до 1. новемнбра у периоду од 7 до 15 часова изводе радови на редовном одржавању деонице Лончаник - Обреновац (Ваљевски пут), па се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорском сигнализацијом. До 4. октобра у периоду од 07.00 до 17.00 часова изводиће се радови на пресвлачењу коловоза асфалтом кроз град Књажевац (Провалија). У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила. Радови ће бити обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, укључујући и махаче.

До 2. октобра у периоду од 7 до 15 часова изводиће се радови на редовном одржавању на деоници Зрењанин- Сутјеска. У току извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорском сигнализацијом. До 26. октобра двократно у периоду од 8 - 11 и од 14 - до 17 часова доћи до обуставе саобраћаја због асфалтирања коловоза на путу између Пирота и места Китка. У терминима потпуне обуставе саобраћаја возилима хитне помоћи и возилима Сектора за ванредне интервенције биће омогућен пролаз.

Продужава се обустава саобраћаја до 8. октобра на деоници Гола Глава - Јошева и то због радова на реконструкцији моста преко реке Уб. Алтернативни путни правац за теретни саобраћај је преко Ваљева и Царића, док је за путничка возила алтернативни путни правац преко Дружетића.

До 1. новембра биће измењен режим саобраћаја на деоници петља Водањ - петља Колари, у зони петље Колари, а за саобраћај ће бити затворено укључење према Београду. Уједно ће на левој коловозној траци ауто-пута, у смеру Ниш - Београд за саобраћај бити затворене возна и зауставна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)