МИНИСТАР ВУЛИН НА КОПАОНИКУ: Захваљујући економској снази Србије можемо да улажемо у полицију

Novosti online

27. 09. 2021. у 13:25

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин најавио је данас на Копаонику да ће већ ове године бити завршена нова полицијска станица, која ће допринети да сви они који долазе на ову планину буду сигурнији и безбеднији.

МИНИСТАР ВУЛИН НА КОПАОНИКУ: Захваљујући економској снази Србије можемо да улажемо у полицију

Фото: МУП Србије

- Захваљујући мерама које је спровео председник Републике Александар Вучић, као председник Владе, Србија је данас економски много снажнија и управо зато Министарство унутрашњих послова има простора да улаже у побољшање услова рада полиције и њихов радни простор - рекао је министар Вулин након обиласка Полицијске испоставе Копаоник.

Министар је подсетио да ће, у складу са договором Министарства унутрашњих послова и Скијалишта Србије, од ове године бити коришћен и хеликоптер за евентуалну евакуацију повређених скијаша, што је пракса у сваком светском ски-центру.

- Као што смо ове године Коридор 10 учинили најбезбеднијом саобраћајницом у Европи, тако ћемо појачаним ангажовањем наших припадника и појачаним улагањем у инфраструктуру Министарства унутрашњих послова на Копаонику и ову планину учинити, сигуран сам, најбезбеднијим ски-центром у Европи - истакао је министар Вулин.

БОНУС ВИДЕО:

Снимљени косовски специјалци како скидају транспарент ЗСО у месту Горње Кушће

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)