НОВОСАЂАНКА ТРАЖИ УБИЦУ ПСА: Неко га је упуцао, нуди 300 евра за информацију и упозорава - то је могло да буде дете! (ФОТО)

Novosti online

26. 09. 2021. у 19:01

ИВАНИ Бошњак из Новог Сада између 22. и 23. септембра непозната особа убила је пса.

НОВОСАЂАНКА ТРАЖИ УБИЦУ ПСА: Неко га је упуцао, нуди 300 евра за информацију и упозорава - то је могло да буде дете! (ФОТО)

Фото: Фејсбук

У објави коју је поставила на Фејсбук, Ивана истиче да је случај пријављен полицији, али и да је "награда" за информацију ко је упуцао њеног љубимца, једног од два кокер шпанијела, порасла са 200 на 300 евра. Она каже да је пас нестао већ у среду ујутру, то јест да га већ у осам сати није било у дворишту.

- Пса није било у дворишту већ 22. септембра. Мама је тада кренула код ветеринара са кучетом које се лечило од парво вируса. Тражила је Лу све док није морала да крене на посао, у другу смену. После посла га је опет тражила, све до пола 12 ноћу. Пошто је видела да га и даље нема, то јест да није дошао кући, поделили смо на мрежама да је нестао. Мислили смо да га је неко узео - каже Ивана.

Сутрадан је сазнала страшну истину.

- Нашла га је у четвртак ујутру из моста, упуцаног, и тада је позвала полицију. Био је 700 метара од наше куће - прича неутешна власница убијеног пса.

вана је решила да по сваку цену открије ко је починио ово дело, па је путем Фејсбука понудила награду:

- Пас са леве стране слике је наш кокер шпанијел по имену Лу који је убијен ватреним оружјем на Клиси иза моста у продужетку Сечањске улице на Клиси. Поред Ивеца. За некога је ово можда само животиња, Лу је био наш члан породице. Уопште није агресиван, штавише дозвољавао је сваком да му приђе што га је на крају коштало зивота. Случај је предат полицији. Ја вас све молим, ко зна нешто, чуо пуцањ, видео је, био сведок, зна ко је убио нашег пса да нам се јави. Нудимо награду 200 евра оном ко нам каже ко је убио пса. Пас је убијен између 22. и 23.септембра. Ако Вас није брига за животињу, размислите само да ли Вам је свеједно да неко на Клиси која је претежно мирно насеље пуца у недужну животињу, шета по насељу... Могло се ту наћи неко дете. Хвала свима на помоћи - написала је Новосађанка.

БОНУС ВИДЕО - НАУЧНА СЕНЗАЦИЈА: Открића над Сићевачком клисуром бацају ново светло на историју

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)