ПОЗНАТО ОД ЧЕГА ЈЕ ПРЕМИНУО ДОКТОР ЦОЛИЋ: Брат великог стручњака проговорио о његовој смрти

Novosti online

26. 09. 2021. у 18:02

ДОКТОР Миодраг Цолић преминуо је у 64. години живота и многе јавне личности упутиле су последњи поздрав доктору са којим су сарађивале.

ПОЗНАТО ОД ЧЕГА ЈЕ ПРЕМИНУО ДОКТОР ЦОЛИЋ: Брат великог стручњака проговорио о његовој смрти

Фото: Printscreen/YouTube/RTS

Овим поводом огласио се његов брат, специјалиста опште хирургије Милан Цолић.

С обзиром на коментаре након његове смрти, Миодраг је био изузетно вољен и цењен, а Милан признаје да његов брат заиста јесте био такав каквим га описују.

- Шта ја да вам кажем, то је све тачно. Ја као његов брат, просто нема смисла да вам причам о њему. Чак и да није тако, ја као брат бих могао да будем субјективан. Боље неког другог питајте. Наравно да је био.

Фото: Архива Новости/В. Данилов

 

Многи су били изненађени кад су чули тужне вести, а Милан Цолић објашњава како Миодрагова смрт ипак, није била изненађење за њему блиске људе.

- Ко је знао тај је и очекивао. Он је имао неуролошко обољење које је трајало прилично дуго, дуги низ година. Ово је очекивани завршетак једне дуге и тешке болести - рекао је Цолић, а онда открио како се супруга и деца његовог брата носе са овом ситуацијом.

- Супруга и деца су колико могу прибрани у таквој ситуацији. Шта се може, ствари не могу да се промене - рекао је доктор Милан Цолић.

Проф. др Миодраг Цолић је био је светски признат специјалиста пластичне, реконструктивне и естетске хирургије. Био је врхунски стручњак са преко 30 година искуства.

- Својим научним и стручним искуством дао је велики допринос препознавању угледу нашег удружења и професије. Дуго година је достојно представљао српску пластичну хирургију у свету. Са поносом ћемо чувати успомену на њега - написали су чланови ИСАПС-а (Међународног удружења естетских хирурга) у саопштењу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО - Сахрана Душана Дуде Ивковића

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)