НЕ ПОЖЕЛЕТИ ОВО НИКОМ: Огласио се отац девојчице која је најтеже повређена јуче када је аутобус у Земуну улетео у дечији парк

Novosti online

25. 09. 2021. у 10:28

ГРАДСКИ аутобус са линије 45 улетео је јуче у Крајишкој улици у Земуну у дечје игралиште, повредивши притом четворо деце.

НЕ ПОЖЕЛЕТИ ОВО НИКОМ: Огласио се отац девојчице која је најтеже повређена јуче када је аутобус у Земуну улетео у дечији парк

Фото: Д. Миловановић

- Аутобус ми је данас ударио дете јер је улетео, пази сад, кроз игралиште. Отворени прелом потколенице, хематом на сред чела. Гледао сам све својим очима мислио сам да сам је изгубио... Не пожелети ово ником- написао је отац девојчице која је јуче повређена.

Овако је на Твитеру написао мушкарац који се представио као отац девојчице повређене у несрећи у Крајишкој улици у Земуну када је возач аутобуса на линији 45 улетео у дечји парк усред бела дана.

Отац двогодишњакије, како се представио, написао је и да је још у шоку јер је видео, своје дете како "лети од ударца". Корисници Твитера су му упутили речи подршке и жеље за брз опоравак детета.

У несрећи је повређено још троје малишана који су након лекарске помоћи пуштени на кућно лечење пошто немају тешке повреде, потврдио је јуче градоначелник Београда др Зоран Радојичић. Повређене су и две девојке. Аутобус је приликом улетања у парк оштетио два паркирана возила у којима, срећом, није било људи, а скоро сав мобилијар у паркићу је поломљен.

Најтеже повреде задобила је двогодишња девојчица Т. Т. која се у тренутку несреће налазила у аутобусу. Радојичић је додао да је малена смештена на интензивну негу дечије клинике "Тиршова", али, срећом, није животно угрожена. Исту информацију на Твитеру је потврдио и мушкарац који се представио као њен отац.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВИ СНИМАК НЕСРЕЋЕ У ЗЕМУНУ: Аутобус неконтролисано налетео у парк, деца повређена-возач побегао

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)