ЧОВЕК УЈЕО ЧОВЕКА! Србин у тучи одгризао део ува Бечлији

И. С.

24. 09. 2021. у 18:09

НЕСВАКИДАШЊИ индицент са оваквим епилогом збио се у аустријској престоници Бечу.

ЧОВЕК УЈЕО ЧОВЕКА! Србин у тучи одгризао део ува Бечлији

Фото: Танјуг/АП

Шок и неверицу изазвао је један Србин (37), који се на метро станици "Шотенринг" сукобио са двојицом путника, па је једном одгризао парче увета, а другог угризао за леђа. Оба повређена упутила су се потом у болницу, а након збрињавања у полицију где су поднели пријаву против "полуделог нападача".

Портпарол бечке полиције Маркус Дитрих, потврдио је за "Кроненцајтунг" да им је познато о коме се ради и да је истрага у току. Овај аустријски дневник износи детаље који су претходили инциденту. Повређени младићи су, са још једним другом, носили тепих који је требало да испоруче. На станици "Шотенринг", одлучили су да се мало нашале, па су размотали тепих и легли на њега, фотографишући се у различитим позама.

Њихово понашање није се допало путнику за ког се касније испоставило да је српски држављанин. Дошло је до свађе, а после размене "аргумената" и увреда и до наношења телесних повреда. До ескалације насиља дошло је на покретним степеницама.

- Зграбио ме је и некако сам се нашао њему окренут леђима, одједном, нисам могао да верујем да се то дешава, снажно ме је угризао за леђа - прича студент(24). - Мој пријатељ је прошао још горе, фали му део увета!

И Србин, који је нанео повреде младићима, такође је поднео кривичну пријаву, наводи "Кроненцајтунг". Њега је полиција нешто после крвавог инцидента пронашла на истој метро-станици са лакшим повредема на глави. Србин тврди да су у свађи учествовала петорица младића и да је за свађу крив и алкохол.

Портал ОЕ-24, преноси детаље о изгледу нападача, које је на друштвеној мрежи Инстаграм, објавио трећи младић (21), који је прошао неповређен. Србин је, наводно, био ћелав, имао бркове и тетоважу на левој песници.

- Најпре нас је назвао слабићима и хомићима, а затим нас је овај човек, који је био екстремно агресиван физички и напао - написао је младић коме је нападач одгризао комад увета. - Кад сам покушао да га речима умирим, у нади да ћемо се удаљити без последица, насрнуо је на мене и угризао ме.

ГРАЂАНИ ЗВАЛИ У ПОМОЋ

ПОЛИЦИЈА је на место инцидента стигла по позиву суграђана који су се затекли у близини. Кад су полицајци дошли, нису затекли ни једног од повређених младића, нити трећег који је био у њиховом друштву, а прошао неозлеђен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)