ДЕЧАК СА НАОЧАРИМА: Министар Мали коментарисао фотографије из приватног живота - Ово су слике које ће остати заувек! (ФОТО)

Новости онлајн

22. 09. 2021. у 23:35

НА КРАЈУ гостовања у емисији "Шок Ток" на Првој телевизији, министар Синиша Мали коментарисао је неке фотографије из приватног живота.

ДЕЧАК СА НАОЧАРИМА: Министар Мали коментарисао фотографије из приватног живота - Ово су слике које ће остати заувек! (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Прва међу приказанима је била фотографија из школске клупе, првог дана основне школе. 

- На слици је и један од другара из моје основне школе са којима се виђам. Живео је у Рузвелтовој и ту смо имали један мали забавни парк у којем смо проводили време. Ово је слика која ће остати заувек. Иначе, ја сам носио наочаре, а касније сочива - рекао је Мали. 

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Министар Мали са десне стране

Приказана је и фотографија из каснијих разреда основне школе, на којој се министар Мали налази са друштвом.

- У време младости био сам доста стидљив. Неки од људи са фотографије данас живе овде, неки су у Америци, ово је из осмог разреда из основне школе - прокоментарисао је министар. 

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

На једној фотографији приказан је и министар у униформи, за време служења војног рока. 

- Већ сам причао са својим дечацима о служењу војске. Ја сам био пешадинац, пушкомитраљезац, то је сјајно искуство. Научите мало другачији аспект, научите се реду, раду... Због неког одрастања и сазревања, ја сам саветовао своје синове да размисле о војсци када за то дође време - истакао је мали. 

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Како каже, највише воли непосредну комуникацију са људима. 

- Највише волим комуникацију са људима. Могу само кратко да седим у канцеларији, то није за мене. Увек кад имам прилику да комуницирам са људима ја је искористим. Мислим  да је ово био неки сајам, на Космају, видео сам овог господина који је купио неке чварке и јео, па сам сео са њим и поделили смо то, пошто човек и огладни од тих протоколарних ствари - шаљиво је рекао министар. 

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Приказана је и фотографија на којој се министар спушта са Авалског торња.

- Ово је 2017. година. Љајић је био министар и позвао ме да се спуштамо заједно. Били су ту и медији и одлучио сам да се спустим. Тај тренутак када прелазите ограду је био невероватан, али сам се лепо спустио доле. Више волим спортове на земљи. У трчању сам пронашао себе, јер је ово стресан посао, и можете се срушити ако мало не обратите пажњу на себе. Претрчао сам сигурно хиљаде километара - закључио је министар. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)