КО НЕ ХРАНИ ВОЈСКУ СВОЈУ, ХРАНИЋЕ ТУЂУ! Милош Вучевић у команди Прве копнене бригаде у Новом Саду (ФОТО)

Ј.С.

22. 09. 2021. у 21:35

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић посетио је данас команду Прве копнене бригаде и разговарао са командантом бригадним генералом Зораном Насковићем и групом официра.

КО НЕ ХРАНИ ВОЈСКУ СВОЈУ, ХРАНИЋЕ ТУЂУ! Милош Вучевић у команди Прве копнене бригаде у Новом Саду (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Милош Вучевић

Утиске са овог састанка поделио је на свом Инстаграм профилу.

- Ко не храни своју војску, храниће туђу! Отац сам двојице синова и био бих веома срећан да се врати обавезни војни рок, јер војници су пожртвовани људи и прави домаћини. Баш с тако добрим људима данас сам уживао дружећи се у команди Прве копнене бригаде, где сам разговарао са командантом, бригадним генералом Зораном Насковићем и групом официра ове бригаде - навео је први човек Новог Сада на свом Инстаграм профилу.

Вучевић је подсетио да је Град помогао реконструкцију крова и фасаде команде, ограде Дома војске као и реконструкцију касарне Тврђава са око 120 милона динара.

- Помоћ ћемо наставити, јер официри са којима сам се дружио својом професионалношћу и патриотизмом то и те како заслужују. Војска Србије је најбоље што ова земља има, треба да смо поносни на њу и њене припаднике. Нама је част, привилегија, па тек онда и обавеза да сарађујемо с вама! - написао је Вучевић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)