ПРЕМИНУО МАЛИ БОГДАН ГИЦОВИЋ: "Одлази као витез, шампион, као дечак који је Бога увек носио у свом срцу"

Новости онлајн

22. 09. 2021. у 20:35

БОГДАН Гицовић (6), који је боловао од тумора, преминуо је данас, објавили су на Фејсбук профилу ову тужну вест чланови његове породице.

ПРЕМИНУО МАЛИ БОГДАН ГИЦОВИЋ: Одлази као витез, шампион, као дечак који је Бога увек носио у свом срцу

Фото: Фацебоок/Саша Лаудановић

- Након три године, два месеца и седам дана сурове борбе са непобедивом болешћу, наш Боба данас је преминуо... Сломљених срца, поносни на њега, захвални Богу што смо га имали, водили смо рат до последњег даха и били уз њега до последњег часа - написао је Богданов отац и додао:

- Одлази као витез, шампион, као дечак који је Бога увек носио у свом срцу и чије је име носио у свом имену. Хвала свима што сте били уз нас и уз Бобу. Хвала што сте помагали, молили се и делили са нама и добро и лоше. Срешћемо га опет сви, на неком лепшем месту и у неко боље време. АМИН.

Фото: Фацебоок/Саша Лаудановић

Подсећамо, Богдан је рођен 2015. године и боловао је од тумора у малој карлици - Рабдимиосаркома. Прошао је кроз педесет и два циклуса хемиотерапије, двадесет и осам дана зрачења, као и делимичне операције туморске масе. Тачније, од 18.07.2018. године, Богдан је првих шест месеци провео на Институту за мајку и дете, када је прошао кроз пет циклуса хемиотерапије.

БОНУС ВИДЕО:

НАШИ ХЕРОЈИ: Интервју са докторком из ковид амбуланте

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)