ГУЖВЕ ЗБОГ РАДОВА НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ: На Хоргошу и Шиду теретна возила чекају три сата

Танјуг

21. 09. 2021. у 20:04

ПУТЕВИ Србије упозоравају возаче на радове на деоници гранични прелаз Хоргош - петља Хоргош, у смеру од граничног прелаза Хоргош ка Новом Саду који ће се одвијати до 1. новембра у возној и прецијаној траци и због којих ће саобраћај бити преусмерен у зауставну траку.

ГУЖВЕ ЗБОГ РАДОВА НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ: На Хоргошу и Шиду теретна возила чекају три сата

Фото: Принтскрин МУП камере

На деоници петља Пећинци - петља Рума, у смеру Београд-Шид, до 27. септембра одвијају се радови на редовном одржавању. док се саобраћај одвија претицајном траком.

На деоцнии Светозар Милетић - Сомбор до 1. октобра од 7 до 16 часова возила саобраћају накзменично због радова на санацији коловоза.

Радови на рехабилитацији коловоза на деоници Рудна Глава- Клокочевац планирани су до 22. октобра па ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила уз семафорску сигнализацију.

На деоници Јасиково-Бор, од Кривеља до укрштања са државним путем до 31. октобра трају радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање.

На наплатним станицама нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције у 17.10 часова на граничним прелазима Хоргош и Шид теретна возила чекају три сата, а на Батровцима два.

БОНУС ВИДЕО:

ИЗА КУЛИСА БРОЈА 192: "Новости" у оперативном центру београдске полиције

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)