СЛЕДИ ДРАСТИЧНО ПОГОРШАЊЕ ВРЕМЕНА: Метеоролог Ђорђе Ђурић најавио кишу и грмљавину

Novosti online

16. 09. 2021. у 11:16

ИЗ Републичког хидрометеоролошког завода стигло је саопштење да нас до викенда чека топло време, са повременом кишом, а какво ће време бити за викенд и након њега открио је метеоролог Ђорђе Ђурић.

СЛЕДИ ДРАСТИЧНО ПОГОРШАЊЕ ВРЕМЕНА: Метеоролог Ђорђе Ђурић најавио кишу и грмљавину

Фото: Депоситпхотос/Принтсцреен

Време сутра донеће кишу и грмљавине.

- Још данас ћемо уживати у летњем времену, мада ће бити доста облака који најављују погоршање времена које нас очекује од сутра. Од сутра следи погоршање времена, повремене кише са гримљавином, које су резервисане за пред крај дана. Тада ће температура бити у паду. Већ за викенд можемо очекивати праве јесење температуре и то у распону од 20 до 26 степени - најавио је Ђорђе Ђурић време за викенд и додао да се ипак нећемо поздравити са сунцем за ову годину:

- Биће и даље сунца. Сада улазимо у један хладнији период, очекује се смена сунца и облака, биће чешће и кише, а од следеће недеље температуре ће бити праве јесење. Дакле, падаће испод 20 степени, али добра вест је да према тренутним прогнозама негде тамо на самом крају септембра и почетком октобра температуре буду у порасту, и можемо очекивати неки увод у Михољско лето - рекао је Ђорђе Ђурић и додао да снег не треба очекивати у наредна два месеца.

Ђурић наводи да након захлађења стижу и топлији дани.

Он наводи да је рано за прогнозирање зиме, али да временска прогноза каже да прве пахуље треба очекивати тек за два, два и по месеца.

(Курир ТВ)

БОНУС ВИДЕО ЧУВА МОШТИ ДВОЈИЦЕ СВЕТИТЕЉА: Манастир Тумане многи походе, а имају ваљан разлог

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)