ВУЛИН НАЈАВИО: Квартови ће имати своје полицајце

Novosti online

06. 09. 2021. у 12:13

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је, захваљујући економским реформама које је спровео председник Србије Александар Вучић, држава довољно финансијски ојачала да може да повећа број полицајаца на улицама.

ВУЛИН НАЈАВИО: Квартови ће имати своје полицајце

Фото: Архива Новости/Д. Дозет

- Трудимо се да имамо што већи број школских полицајаца, а очекујем да ће до краја године велики број позорника доћи на улице наших градова, које смо имали раније - рекао је министар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије „Пинк“.

Министар је истакао да, захваљујући Вучићу, држава сада има више новца да инвестира у безбедност и сигурност и указао да је то производ тешких економских реформи које је спровео председник Србије.

- Сада имамо ефекте те одлуке. Можемо да изведемо стотине позорника који ће чувати наше градове и децу, полиција има бољу опрему и можемо да је обнављамо и занављамо - рекао је министар Вулин.

Министар полиције је објаснио да ће квартови имати своје полицајце, које грађани знају, које он зна, коме ће моћи у сваком тренутку да се обрате и да све то води ка већој безбедности.

Он је апеловао на возаче, да с обзиром на то да је почела нова школска година, возе пажљиво у близини школа и да успоре, јер тако штите животе наше деце.

Министар је родитељима поручио да не може полиција да им васпитава децу и да морају да воде рачуна с ким се друже, где иду и у каквом се окружењу крећу.

БОНУС ВИДЕО:

Жена на Видиковцу ножем убола мужа

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)