ТРУДНИЦА ИЗ ВЛАСОТИНЦА ПРЕМИНУЛА У 7. МЕСЕЦУ: Туга након смрти младе жене - Иза себе оставила двоје мале деце!

И.Митић

22. 08. 2021. у 16:06

ТРУДНИЦА из Власотинца М.Р. (31) преминула је од последица инфекције вирусом корона.

ТРУДНИЦА ИЗ ВЛАСОТИНЦА ПРЕМИНУЛА У 7. МЕСЕЦУ: Туга након смрти младе жене - Иза себе оставила двоје мале деце!

Фото: С. Бабовић

 Она је у петак, после вишедневне борбе, изгубила битку са опаким вирусом, потврђено је „Новостима“ у крушевачкој Ковид болници.

- Учинили смо све што је било у нашој моћи, али је пацијенткиња нажалост подлегла последицама инфекције. Важно је рећи да није била вакцинисана, као ни сви млади људи које примамо на болничко лечење иако стално понављамо колико је вакцинација важна – казао је др Владан Цветановић, координатор Ковид болнице у Крушевцу.

Несрећна жена је из лесковачке Опште болнице због тешке клиничке слике одмах по пријему, пре више од десет дана, транспортована у Крушевац где јој се стање, упркос напорима лекара, и даље компликовало, па се борба за живот жене, која је била у седмом месецу трудноће, завршила на респиратору трагичним исходом.

- Све пацијенте који су у тешком стању упућујемо у Крушевац. Трудница која нам се јавила имала је озбиљну клиничку слику, па смо је одмах упутили на даље лечење. Тренутно код нас хоспитализујемо само пацијенте са лакшим формама болести и они се смештају на Инфективно одељење – рекао је др Небојша Димитријевић, директор Опште болнице у Лесковцу.

Несрећна жена је у суботу сахрањена на власотиначком гробљу, а иза себе је оставила супруга и двоје мале деце. У Власотинцу влада шок и неверица због смрти младе жене као и у Медвеђи, одакле је преминула трудница родом.

Наши саговорници у њеном родном месту су нам раније казали да су чули да је носила близанце, али су у Ковид болници у Крушевцу демантовали ове спекулације. Млада жена је пре две године остала без мајке, а за њом, поред супруга и деце, тугују и тешко болестан отац као и двојица браће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)