НА БАТРОВЦИМА И У ШИДУ ЗАДРЖАВАЊА И ДО ТРИ САТА: Ево колико се чека на осталим граничним прелазима

Танјуг

18. 08. 2021. у 18:40

НА ГРАНИЧНОМ прелазу Келебија теретна возила на излазу из земље чекају пет сати, док на Хоргошу чекају четири сата.

НА БАТРОВЦИМА И У ШИДУ ЗАДРЖАВАЊА И ДО ТРИ САТА: Ево колико се чека на осталим граничним прелазима

Фото: Танјуг/Тања Валић

На Хоргошу чекају и путничка возила и то 60 минута приликом изласка из земље, подаци су Управе граничне полиције од 17 и 15.

На граничним прелазима Батровци и Шид, на излазу, задржавање за теретна возила је 180 минута, а на прелазу Котроман, на улазу и излазу путничка возила чекају 40 минута.

На граничном прелазу Прешево, на улазу у земљу путничка возила и аутобуси задржавају се 120 минута.

Путеви Србије упозоравају возаче на измењен режим саобраћаја на путу Уб - Обреновац, у смеру ка Обреновцу, где се до 21. августа изводе радови на санацији еластичне одбојне ограде у разделном појасу, па се саобраћај одвија возном траком.

На путу Бешка - Марадик до 31. августа одвијају се радови на поправци моста „Паткине воде“, а у току извођења радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, у смеру Нови Сад - Београд, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком, у смеру Београд - Нови Сад.

На деоници Космај - Младеновац, код Кораћице до 11. септембра саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила због радова на санацији коловоза.

На деоници Зајечар (Вршка чука) - Књажевац (Кална) до 1. новембра планирани су радови на рехабилитацији коловоза уз наизменично пропуштање возила помоћу семафора на 6 деоница, при чему је свака деоница дужине 600 метара, а размак између деоница је од 3 до 4 километра.

На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)