ПРЕДИВАН ГЕСТ: Мајке се одричу новца који је сакупљен за њихову децу и прослеђују маленом Бошку

Новости онлајн

14. 08. 2021. у 10:27

ФОНДАЦИЈА "Буди хуман" је на захтев једне мајке чије дете има отворен налог у овој хуманитарној организацији пребацила 300.000 динара на рачун малог Бошка Гуглете, за ког се тренутно прикупља новац за лечење и терапију скупоценом "золгенсмом".

ПРЕДИВАН ГЕСТ: Мајке се одричу новца који је сакупљен за њихову децу и прослеђују маленом Бошку

Фото:Градско зеленило

Новац треба да буде скупљен до 20. августа.

- Молим све кориснике Фондације "Буди хуман" који нису животно угрожени да помогну малом Бошку и пребаце средства са њихових рачуна на Бошков, 1032 на 3030 за малог јунака ♥️ Данас је Фондација пребацила са рачуна мог сина на рачун Бошка - написала је ова мајка.

Мајка је то објавила у Фејсбук групи "Буди хуман - Хуманитарне лицитације" и одмах добила позитивне коментаре: "Да вам Бог врати дупло дивна жено. Среће и здравља на сваком новом кораку вам од срца желим", "Вратило вам се само здрављем за ваше дете. Свака вам част мајко", "Трипут ти се вратило, жено, мајко, краљице!!!"...

Пример ове мајке очигледно су пратиле и друге, пошто су се огласили на Инстаграм страни "Да и Бошко победи СМА" и захвалили свима који су то урадили.

- У последњих 2 и по месеца небројено пута сте нас дирнули својом великодушношћу. И сваки пут кад смо помислили да та количина несебичности не може бити већа, увек се појавио неко нов чија дела су нас апсолутно остављала без текста. Ових дана сведоци смо да се човечја хуманост подигла на још виши ниво. Дирнути смо чињеницом да је много корисника Фондације одлучило да преусмери део средстава за њихово лично лечење или лечење њихове деце на Бошков рачун.

Желимо СВИМА да се захвалимо до неба. Најискреније желимо да будете вишеструко награђени за ваше херојске подвиге. Бошко је уз вас и биће! Хвала вам.

Како су раније рекли, сакупити новац, на почетку је деловало као немогућа мисија.

- Немоћ и туга која нас је обузимала на самом почетку била је јака као сада осећаји испуњени радошћу, поносом и олакшањем. Ви добри људи довели сте нас до овог стања, ви ћете бити Бошкови јунаци који ће га довести до победе. Али зато сада морамо да запнемо пред сам крај, морамо сви као никада до сада да се покренемо, јер само тако ћемо сакупити ових 550.000€ који деле Бошка до Золгенсме, до лека који ће му живот спасити. Зато, нека вечерас сви корисници друштвених мрежа виде ову објаву, нека свако од вас пошаље поруку или позове, подели са пријатељима и да ускоро објавимо крај ове тешке борбе.

Ипак, било је и другачијих коментара на објаву мајке у Фејсбук групи "Хуманитарне лицитације": "Размишљам нешто слично да ми не замере појединци, али ако је неко близу слања на лечење одакле идеја да новац који је добио да другом... Да слободно могу рећи неко им је поклонио новац... Одвајајући, а онда родитељ одлучи, е па ја нећу да моје дете иде на лечење... О, како се неко игра Бога у целој овој ситуацији...", написала је једна чланица групе.

Коментарисала је и једна мајка која је молила да се има обзира према корисницима који нису животно угрожени, али су им месечне терапије потребне константно. "СМА деца дођу, скупе паре и оду на лечење, а деца која су у колицима годинама не могу да прикупе многоструко мањи износ да не би трпели болове. Зашто њима нико не пребаци?!", запитала се још једна корисница.

Да и Бошко победи СМА! Будимо хумани!

Помозимо Бошку!

Слањем СМС поруке: Упишимо 1032 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман1032 и пошаљимо СМС на 455

Позивом из Босне и Херцеговине: Позовимо 1432 (м:тел мрежа)

Број за помоћ за Норвешку: Виппс 91945

Уплатом на динарски рачун: 160-6000001037970-33

Уплатом на девизни рачун: 160600000103802950

ИБАН: РС35160600000103802950

СWИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ

Уплатом платним картицама путем линка: Е-донирај

Уплатом са вашег ПаyПал налога путем линка: ПаyПал

Скенирањем НБС ИПС QР код-а на вашој мБанкинг апликацији: НБС ИПС QР код

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)