ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА СРБИЈЕ: Колоне на наплатним рампама, велики број страних регистрација, а ево где су радови

С.М.

05. 08. 2021. у 10:46

НА наплатној рампи Врчин, смер ка Београду је велика гужва, чека се и по 10 минута на наплату, велики је број аутомобила са страним регистрацијама.

ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА СРБИЈЕ: Колоне на наплатним рампама, велики број страних регистрација, а ево где су радови

Фото: С.М.

Јавно предузеће "Путеви Србије" саопштило је данас да се на ауто-путу Е-763, Обреновац - Уб, у смеру ка Обреновцу, до сутра од 8.00 до 16 часовида одвијају радови на испирању кишне канализације, па је за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај сеодвија возном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-763, Таково - Прељина, до 13. августа такође од 8.00 до 16 часова у току су радови на испирању кишне канализације, а за саобраћај ће бити затворена зауставна саобраћајна трака.

На ауто-пут Е-75 Бубањ поток петља Траншпед, у смеру ка Нишу, такође до 13. августа у току су радови на уклапању Крака 3 са новоизграђеном петљом Бубањ Поток. Саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајним саобраћајним тракама у оба смера, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.

Са обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролаз подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај у смеру ка Београду одвија преко петље Траншпед.

На обилазници око Београда, петља Сурчин - петља Остружница, до 1. новембра одвија ће се радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. Саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)