АГОНИЈА ТУРИСТА ИЗ БЕОГРАДА: Аутобус се кварио три пута, до Крфа путовали 36 сати, остали без воде и хране!

Novosti online

05. 08. 2021. у 00:07

ОКО шездесетак туриста који су уплатили летовање на Крф , а у року од девет дана остали су три пута на ауто-путу и грчким селима пошто се аутобус који је агенција ангажовала тачно толико пута покварио!

АГОНИЈА ТУРИСТА ИЗ БЕОГРАДА: Аутобус се кварио три пута, до Крфа путовали 36 сати, остали без воде и хране!

Фото: Free Images Pixabay

Реч је углавном о младима који су се упутили на Кавос у деветодневном аранжману.

Пут до до овог места трајао је 36 сати пошто се аутобус први пут покварио у Македонији.

Други пут аутобус се окварио на повратку са излетишта и тада су чекали више сати. Данас су кренули на повратак у Србију и пре пар сати аутобус се покварио на аутопуту поново у Македонији - према неким информацијама 95 километара од Грчке.

Педесетак младих буквално су на аутопуту у немогућности да купе воду или храну о чему сведоче и фотографије и видео снимци са лица места. У агенцији "Балкан фан" из Београда рекли су родитељима да су послали други аутобус из Македоније и да очекују да брзо стигне до туриста у македонској недођији. Истовремено истичу да услужно користе превоз који улази у цену аранжмана.

- Чекамо пар сати, остајемо без хране и воде. Овде није ни безбедно буквално смо на путу - кажу туристи који не верују да ће аутобус брзо доћи пошто су на путу за Грчку замену чекали 12 часова.

Иначе, подсетимо, туристичка агенција "Балкан фан", специјализована за студентска путовања, 2017. нашла се у центру скандала нашла се у центру скандала јер је вређала своје путнике називајући их кроманјонцима. Менаџер ове агенције Владимир Драча, а повод да путнике ослови оваквим именом јесте то што, како се наводи, "кроманјонци праве невероватно велику штету и проблеме у хотелима, па им се пре уласка у собу мора узети депозит од 15 евра".

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)