ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ У НИШУ: Молимо вас да јавите било какву информацију, бринем да ли су убијени

Новости онлајн

04. 08. 2021. у 19:36 >> 19:50

ДЕВЕТОГОДИШЊА девојчица, и њен петогодишњи брат нестали су пре два дана у Нишу.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ У НИШУ: Молимо вас да јавите било какву информацију, бринем да ли су убијени

Фото: Ј. Ћ.

Полиција интензивно трага за њима, а поводом нестанка огласила се и њихова мајка- Снежана Ђорђевић.

Снежана за "Новости" наводи да је пре месец дана дошла из Београда у Ниш, где се удала за А.С, да би се, потом, након месец дана развели, а онда је упознала другог мушкарца. Снежана наводи да се брату и сестри пре два дана губи сваки траг.


Према њеним речима, деца су се играла у парку "Чаир", након чега их више није видела.

-Дозволила сам им да се играју, док сам остала у кући да чистим. Када сам се вратила, није их било. Тражила сам их цео дан, али нисам могла да их нађем. Нестанак сам пријавила око 22 часа, а онда смо потрагу наставили са полицијом. Молим сваког ко има било какву информацију, да се јави. Не знам ништа о њима- говори кроз сузе неутешна мајка.

На наше питање да ли сумња да их је можда отац деце узео, наводи да он није из Ниша, већ из Руме, и да не сумња на њега, као и да не зна где је она живела са децом.

- Деца су изашла напоље око пола девет, а ја сам нестанак пријавила увече, јер сам их тражила цео дан на местима где се крећу. Девојчица има 9 година, док дечак има 6 година. Бринем се да им се није нешто десило,да их није неко убио, или их отео.

Фото: СУП Ниш

Tekst potpisa

Подсетимо, полиција интензивно трага за малолетним братом и сестром из Ниша, који су последњи пут виђени у парку "Чаир" у Нишу. Девојчица има има црну косу до рамена,обучена у сиво-белу мајицу кратких рукава и тексас шортс. Дечак има плаву косу, а на себи је имао белу мајицу и сиви шортс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)