"ЛАЗАНСКИ ПАРКИРАО ТЕНК!" Београђанке се окретале због звери коју је возио - Хрвати би мислили да је ЈНА кренула на Загреб (ВИДЕО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 18:03

ПРЕМИНУЛИ амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански гостовао је својевремено у јутарњем програму Хепи ТВ о свом џипу који неке подсећа на тенк.

ЛАЗАНСКИ ПАРКИРАО ТЕНК! Београђанке се окретале због звери коју је возио -  Хрвати би мислили да је ЈНА кренула на Загреб (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин РТС ТВ

- Ја возим онај мој маскирни џип и сви кад ме виде мисле - Иде НАТО! Сви беже! И, онда укључим сирене, оне завијају и људи мисле - Шта је ово? - испричао је, уз осмех, Лазански. 

Лазански је рекао да је до Требиња ишао својим џипом марке "доџ", а да у Хрватску баш и не би ишао тим џипом, мада улази у БиХ, јер је аутомобил регистрован и има цивилне таблице, а војнички изгледа јер тако изгледају олдтајмери.

- Чекај, кад би прешао на Батровцима, тебе би ухапсили на граници. Кад би се појавио са овим џипом, они би мислили да си кренуо на Загреб? - питао је водитељ Миломир Марић.

- Да је ЈНА кренула на Загреб! - одговорио је Лазански.

- Твој џип је л' наоружан? - питао је Марић.

- Није, али морам га наоружати. Ја паркирам мој џип испред "Политике", а онда дође нека старија жена, гледа ме мрско и онда зове полицију и каже:,,Лазански паркирао тенк испред "Политике", дођите да га уклоните!" То је лудило! И, онда кажу:,,Зар опет хоћете да увучете Србију у рат против целог света?". Ја кажем: ,,Госпођо, зар то није дивно кад сте сами против целог света?" - причао је Лазански. 

Подсећамо, амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у својој 71. години.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)