ТАШИ (2) ЈЕ ХИТНО ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ: Девојчица скупља новац за операцију у Турској - Ево како можете да помогнете

Д. Ристић

04. 08. 2021. у 15:42

ДВОГОДИШЊУ Ташу, треће дете породице Вучковић из Житорађа код Владичиног Хана, од рођења прате бројни здравствени проблеми, због чега је више времена провела по болницама него код куће.

ТАШИ (2) ЈЕ ХИТНО ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ: Девојчица скупља новац за операцију у Турској - Ево како можете да помогнете

Фото: Буди Хуман

Таша Вучковић је одмах по рођењу реанимирана и интубирана. Због тешког клиничког стања из породилишта је на операцију и лечење пребачена у Институт за неонатологију у Београду, где је због компликација боравила више од три месеца. Након само два месеца боравка код куће, Таша је примљена на одељење неурохирургије Универзитетске дечије клинике у Београду, где јој је урађена још једна операција.

Фото: Буди Хуман

 

У јануару ове године примљена је на одељење неурохирургије Универзитетске дечије клинике у Београду као хитан случај. Због немогућности да стоји и хода, самостално заузме седећи или четвороножни положај и говора на нивоу од две речи, у марту је закључено да Таша веома касни у психомоторном развоју. У јуну Ташу упућују у болницу у Турској, где јој је дијагностикован тумор задње лобањске јаме који је потребно оперисати што хитније.

Ташина породица је у веома тешкој материјалној ситуацији, те стога моли све хумане људе, који су у могућности да јој помогну. Средства су јој потребна за операцију, хоспитализацију, путне трошкове и смештај.

Таши можете помоћи слањем СМС поруке са садржајем 1075 на 3030 или уплатом динарски 160-6000001131430-80, односно девизни рачун 160600000113398675

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)