СВАЂА СРПСКИХ ТУРИСТА ЗБОГ ЛЕЖАЉКИ НА ПЛАЖАМА У ГРЧКОЈ: Повела се расправа око родитеља са децом - уследила лавина коментара!

Новости онлајн

02. 08. 2021. у 19:25

НА ФЕЈСБУК групи "Ливе фром Грееце" један пост покренуо је лавину коментара и препирки.

СВАЂА СРПСКИХ ТУРИСТА ЗБОГ ЛЕЖАЉКИ НА ПЛАЖАМА У ГРЧКОЈ: Повела се расправа око родитеља са децом - уследила лавина коментара!

Илустрација / Фото Depositphotos

- Мала препорука старијим особама који иду на одмор: препустите прве редове лежаљки на плажи породицама са малом децом, да би родитељи могли да пазе на њих. Несхватљиво ми је зашто мора да будете у првом реду, док неки тата или мама мора да јури за малом децом по жешком песку из 3-4 реда. Напомена: није лично искуство у питању, имам сина од 12, ли што се нагледах ових дана просто ме је разочарало. Будите мање себични и не мислите само на себе! - поручила је једна чланица ове групе.

Фото: Принтсцреен/Фацебоок

Међутим, наишла је на негодовање осталих чланова групе.

- Па себичније је тражити да по врелом песку хода нека бакица или декица него здрава и права особа у тридесетим и дете. Неки родитељи мисле да су они и њихова деца најбитнија на свету и да цео свет треба да им се прилагођава... Ал зато боже сачувај да кажу свом детету да престане да урличе или да баца песак како би неко старији могао да одмори. Потпуно сте заборавили на поштовање према старијима.

- Па, прозивате друге за себичност, а то сто захтевате од њих је врхунац. Ваше себичности. Сви да се помере, све да се размакне и устукне пред Вама и Вашом децом, не видим ни један разлог засто би неко то урадио.

Фото: Принтсцреен/Фацебоок

- Свашта! Најбоље све нас без мале деце послати на пусто острво да би ви могли да уживате и бахатите се са својом дечицом. Част изузецима, али већина би прво могла да поведе рацуна о понашању те деце на плажи, кад их већ нису васпитали!

- Извините али уопште се не слажем са Вама! Свако прави децу себи, а не мени, Пери, Лази или Жики, и нека сходно томе преузме одговорност и обавезе. Нећемо ваљда сви на плажи да будемо подређени Вама и Вашој деци...

Има ипак и оних који подржавају овакав став.

- По мени је констација сасвим у реду, мој супруг и ја смо увек остављали лежаљке у прво реду малој деци јер ту су им родитељи најближи. Ништа лепше од задњег реда помераш се по хладовини колико хоћеш, имаш свој мир, нема гужве јер сви се гурају у прве редове уживање. Ја сам баба и можете да се не слажете са мном колико хоћете, али и моја су деца некад била мала и волела сам први ред јер ту ми је све било под контролом - написала је једна чланица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (17)