КАКВО НАС ВРЕМЕ ЧЕКА ОВЕ НЕДЕЉЕ? Објављена најновија временска прогноза - Стижу пљускови, за викенд поново врело!

Novosti online

02. 08. 2021. у 11:36

У СРБИЈИ у уторак претежно сунчано и топло, повремено уз умерену облачност. Ветар слаб, променљивог правца. Минимална јутарња температура од 16 до 22°Ц, максимална дневна од 28°Ц на северу до 34°Ц на југу Србије.

КАКВО НАС ВРЕМЕ ЧЕКА ОВЕ НЕДЕЉЕ? Објављена најновија временска прогноза - Стижу пљускови, за викенд поново врело!

Фото: Танјуг/Новости

У Београду у уторак претежно сунчано и топло, повремено уз умерену облачност. Ветар слаб, променљивог правца. Минимална јутарња температура 18°Ц, максимална дневна 30°Ц, кажу из Wеатхер2Умбрелла.

На северу Србије у среду умерено облачно, а у осталим пределима сунчано. Максимална температура од 30°Ц на северу до 35°Ц на југу Србије.

У четвртак променљиво облачно и свежије са кишом, пљусковима и грмљавином, уз појачан северни ветар. Максимална температура од 24°Ц на северозападу до 32°Ц на југоистоку Србије.

У петак сунчано и топлије, само у брдско-планинским пределима после подне ређа појава пљускова са грмљавином. За викенд сунчано и поново врело, уз максималне температуре преко 35°Ц, а у недељу и до 40°Ц.

У Београду у среду претежно сунчано, уз повећање облачности према крају дана. Максимална температура до 32°Ц. У четвртак променљиво облачно и свежије са кишом, пљусковима и грмљавином, уз појачан северни ветар, наводе из Wеатхер2Умбрелла.

Максимална температура до 25°Ц. У петак сунчано и топлије. За викенд сунчано и поново врело, уз максималне температуре у суботу око 35°Ц, а у недељу и до 39°Ц.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)