ГУЖВЕ СЕ НЕ СМАЊУЈУ: Ево на којим граничним прелазима се најдуже чека

Танјуг

01. 08. 2021. у 18:42

НА наплатној станици Стара Пазова возила се задржавају 15 минута, упозоравају Путеви Србије.

ГУЖВЕ СЕ НЕ СМАЊУЈУ: Ево на којим граничним прелазима се најдуже чека

Фото Танјуг

На осталим наплатним станицама на ауто-путевима у нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на улазу у земљу, путничка возила и аутобуси задрзавају се 60 минута.

На граничном прелазу Хоргош 2, на излазу из земље, задржавање за путничка возила је 120 минута, док је на улазу у земљу то 180 минута.

На Градини, приликом изласка из земље путничка возила чекају 90 минута, на Прешеву, на излазу, чекају 60 минута, на прелазу Гостун 30 минута, приликом изласка из земље, а 60 приликом уласка.

На граничном прелазу Јабука, на улазу, задржавање за путничка возила је око 30 минута, на прелазу Шпиљани, на излазу и улазу, чека се 30 минута, на прелазу Увац, на излазу, чека се 20 минута, а на улазу 30 минута.

На граничном прелазу Котроман, на излазу и улазу, задржавање за путничка возила је 40 минута, на Батровцима, на улазу, задржавање је 150 минута, на прелазу Шид, на улазу, 120 минута.

На прелазу Сремска Рача, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 50 минута, на граничном прелазу Батровци, на излазу, 60 минута, на прелазу Шид, на излазу, 120 минута.

Путеви Србије упозоравају и на измену у режиму саобраћаја на појединим деоницама, па тако на деоници Стара Пазова - Стари Бановци до 10. августа траје измена режима саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза. Из правца Београда затворено је искључење за Старе Бановце. Алтернативни путни правац је петља Нова Пазова. Из правца Новог Сада укључење за Старе Бановце могуће преко петље Стара Пазова или петље Нова Пазова.

На ауто-путу Е-75, Бубањ Поток (мост 31), у оба смера - до 20. августа због радова је за саобраћај затворен део претицајне траке у оба смера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)