АКО ПУТУЈЕТЕ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Ево на којим граничним прелазима су највеће гужве

Танјуг

01. 08. 2021. у 15:41

ПРЕМА информацијама Управе граничне полиције у 13.15 сати на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је било око 120 минута, на Хоргошу, на улазу у земљу око 60 минута, на Хоргошу 2, на улазу и излазу око 180 минута.

АКО ПУТУЈЕТЕ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Ево на којим граничним прелазима су највеће гужве

Фото М. Анђела

На Келебији путничка возила за улазак у земљу чекају око 60 минута, на Градини, на излазу око 90 минута, а на улазу 45 минута. На граничном прелазу Прешево, на излазу и улазу, задржавање за путничка возила је око 60 минута, на граничном прелазу Гостун, на улазу и излазу је око 30 минута.

На Гостуну приликом уласка у земљу путничка возила чекају око 20 минута, на граничном прелазу Јабука, на улазу и излазу, око 30 минута, колико се чека и на прелазу Шпиљани и то и приликом уласка и изласка из земље.

На прелазу Кортоман, на улазу и излазу задржавање за путничка моторна возила је око 40 минута, на Батровцима, на улазу, око 90 минута, на прелазу Шид, на и улазу, путничка возила чекају око 120 минута.

На Батровцима и Шиду на излазу теретна возила чекају око 60 минута, док ће на свим граничним прелазима према Румунији вечерас до 19 часова бити обустављено одвијање саобраћаја за теретна возила, осим за приоритете.

Путеви Србије упозоравају возаче на радове у зони петље Рума због којих ће у смеру ка Београду саобраћај да се одвија претицајном саобраћајном траком.

На деоници Лапово-Марковац до 13. августа изводе се радови на реконструкцији натпутњака преко ауто-пута Е-75, па је саобраћај затворена претицајна трака из смера Београда и претицајна саобраћајна трака из смера Ниша.

На наплатној станици Стара Пазова возила се задржавају 15 минута, а на осталим наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)