ШЕСТО ЈУТРО ОД АНЂЕЛИНОГ НЕСТАНКА: Мајка објавила потресну поруку - "Син те зове, бојим се, али одбацујем црне мисли"

Новости онлајн

01. 08. 2021. у 12:00

АНЂЕЛА Бежановић (28) из Борче, мајка малолетног детета, нестала је 26. јула ујутру. Њена мајка се огласила јутрос на Фејсбуку и још једном замолила ћерку, уколико чита њену поруку, да јој се јави.

ШЕСТО ЈУТРО ОД АНЂЕЛИНОГ НЕСТАНКА: Мајка објавила потресну поруку - Син те зове, бојим се, али одбацујем црне мисли

Фото: Фацебоок

- Шесто јутро од Анђелиног нестанка. Звала сам прво њен број. И даље је недоступна. Звала сам полицију да питам имају ли неки нови траг, нико се још не јавља. Ноћ је била предуга. Можда јој је било тешко, негде у тој ноћи, можда... А ја нисам могла да јој помогнем, јер не знам где је. Молим се за њу. За моју Анђелу - написала је њена мајка.

Она је замолила све људе да Анђели, ако је сретну, кажу да једино жели да чује да је добро.

- Ако прочиташ ово, Анђела, знај да те и сестра и ја волимо, чекамо. Никада не сумњај у то. Ти си део мене. Знаш и сама, и ти си мајка. Твој син те зове. Бојим се, али, одбацујем црне мисли. Одбијам да плачем. Јер ти си жива, јавићеш се, појавити, зар не, Анђела?

Подсетимо, Анђела је висока 165 цм, има око 54 килограма, белог је тена. Има светло смеђу коса, тамно браон очи, на себи је имала плави шортс, мајицу и папуче.

Понела је само мали женски ранац боје кајсије. 26. јула када је изашла из стана у улици 1. маја у београдском насељу Борча.

Уколико је видите или имате неких сазнања о њој, јавите најближој полицијској станици или мајци на број телефона 061/1368 911 или 063/809-346 - наведено је у објави на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)