ДРЖ'ТЕ ШАТОР ДА НЕ ОДЛЕТИ: Хит видео из Брајковца - како је невреме умало покварило весеље код Лазаревца (ВИДЕО)

Novosti online

01. 08. 2021. у 01:00

ЈАКО невреме праћено олујним ветром задесило је у суботу поподне Западну Србију.

ДРЖТЕ ШАТОР ДА НЕ ОДЛЕТИ: Хит видео из Брајковца - како је невреме умало покварило весеље код Лазаревца (ВИДЕО)

Фото: Танјуг

Прослава пунолетства у околини Лајковца данас је потпуно пропала због јаког олујног ветра који је носио шатор, посуђе, али и делове крова. Слична незгода задесила је и госте на једном весељу у Брајковцу код Лазаревца, када се такође јако невреме обрушило на овај крај.

Ипак, како се види, ови гости су одлучили да се ухвате у коштац са олујним ветром. Одлучили да се удруже, засуку рукаве и заједничким снагама спасу журку.

Наиме, присутни су држали "голим рукама" ивице шатора, са сваке стране, где је ко стигао, како не би оделетео под олујним дарима.

Колико је ветар био јак, сведочи и напор који су људи уложили да би одржали шатор на месту. Неколико њих се грчевито и свом снагом држало за шипке. Ипак, ова конструкција је, уз мању штету, остала на свом месту.

Одлетела је само декорација са столова, као и понеки тањир.

Да ли је након олује весеље настављено, није познато, али судећи по уложеном напору гостију да га спасу, врло је вероватно да се заједнички успех морао додатно прославити.

Данас је околину Лајковца погодило јако невреме, а једна прослава пунолетства на отвореном прекинута је због олује, будући да је ветар однео све пред собом, а неки од гостију су претрпели и лакше телесне повреде.

Како је објаснио шеф оркестра Зоран Дмитровић који је наступао на прослави, ветар је толико јако дувао да је потпуно урушио шатор и испревртао све што му се нашло на путу.

- Било је језиво. Све се ломило и крцкало. Страховали смо за нашу музичку опрему која је веома скупа па смо покушали да је спасимо усред олује, мада је после било да само извучемо живу главу.

На славље је требало да дође 500 гостију, али је у тренутку невреме пристигло око сто људи.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)