СТАЊЕ НА ГРАНИЦАМА: Ево где су тренутно највеће гужве

Танјуг

31. 07. 2021. у 18:41

НА граничним прелазима Хоргош и Градина, на излазу из земље, задржавање за путничка моторна возила је око два сата, саопштило је данас Јавно предузеће "Путеви Србије".

СТАЊЕ НА ГРАНИЦАМА: Ево где су тренутно највеће гужве

Архива

Према информацијама Управе граничне полиције, у 17:30, на улазу у земљу путничка возила најдуже чекају на прелазу Прешево, такође два сата.

У супротним смеровима, на истим граничним прелазима мања су чекања. Тако је, на улазу у земљу, на Хоргошу, задржавање за путничка моторна возила око 60 минута, а на Градини 30 минута, док је на излазу из земље, на Прешеву, задржавање за ПМВ и аутобусе око 40 минута.

На граничном прелазу Шид, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је око 90 минута, а на Батровцима, на улазу и излазу задржавање за путничка моторна возила је око 60 минута.

На Келебији, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је око 60 минута, док је на прелазу Хоргош 2, на улазу и излазу, задржавање око 90 минута,

На прелазу Шпиљани, на улазу и излазу, чека се око 30 минута, а на Котроману, на улазу и излазу, чека се око 40 минута, а на прелазу Гостун, на улазу и излазу, задржавање за путничка моторна возила је око 45 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)