СЛИКА СА КАРАБУРМЕ ЦЕПА СРЦА: Девојчица са анђеоским крилима испред Стефановом мурала - прича о њој је још дирљивија

Новости онлајн

29. 07. 2021. у 21:34

СТЕФАН је имао само 9 година када је преминуо после саобраћајне несреће у Улици Маријане Грегоран у београдском насељу Карабурма.

СЛИКА СА КАРАБУРМЕ ЦЕПА СРЦА: Девојчица са анђеоским крилима испред Стефановом мурала - прича о њој је још дирљивија

Фото: Фејсбук

Стефана је "покосио" Лазар Г, који се сада због смрти малишана налази у притвору. Сузе на лицима породице, али и пријатеља, другара и комшија, због дечака који је погинуо пре недељу дана, непресушне су, а у његову част, они који су га волели, па чак и они који га нису познавали, писали су песме, палили свеће, осликали мурал са његовим ликом...

Фото: Фејсбук

Жељу да ода почаст страдалом дечаку имала је и једна девојчица Драгана из Обреновца која је хтела да посети место погибије и то са крилима анђела.

- Драгана је јако емотивно дете које је оперисало срце са само три године. Трагична вест о једном дечаку ју је јако потресла. Када је чула да је Стефан имао само 9 година, рекла ми је: "Мама, па он је само једну годину старији од мене". Претужно - каже Драганина мама Санела и додаје:

- Тиме смо желели да пошаљемо поруку да је једно дете настрадало и да је сад са анђелима, не смемо да дозволимо да се понови ово више и једном детету.

Како наводи, са ћеркицом је отишла на место страдања како би дала подршку родитељима преминулог дечака, али и свим људима који се данима окупљају на Карабурми, тражећи правду за Стефана.

- Ми не познајемо Стефанову породицу, дошли смо из Обреновца, а било је толико тужно, да уопште не знам како смо издржали да будемо тамо неколико сати. Јако је било потресно када смо дошли до Стефанове зграде и када се његова мама захвалила што смо уз њих - прича саговорница.

Мала Драгана стајала је испред мурала са ликом малог Стефана носећи крила анђела, а тако је и настала емотивна фотографија коју је Санела поделила на Фејсбуку са речима упућеним дечаку: "Анђеле, нека те анђели сад чувају. Почивај у миру. Знам да не можемо да те вратимо, али овде смо због тебе".

Фото: Фејсбук

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)