ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА КА ГРАНИЦАМА: АМСС упозорава - радови и измењен режим саобраћаја на овим деоницама

Танјуг

29. 07. 2021. у 19:13

НА територији Србије саобраћај је појачаног интензитета на најоптерећеним путних правцима, као и на путевима који воде ка нашим граничним прелазима, наводи у саопштењу Аутомото савез Србије.

ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА КА ГРАНИЦАМА: АМСС упозорава - радови и измењен режим саобраћаја на овим деоницама

Фото: Танјуг

АМС:Појачан саобраћај на путевима ка границним прелазима

БЕОГРАД, 29. јула (Танјуг) -

АМС упозорава и на измене у режиму саобраћаја на ојединим деоницама због радова.

Тако ће до 10. августа бити на снази измењен режим саобраћаја због радова на деоници Стара Пазова - Стари Бановци. Саобраћај ће бити затворен од петље Стара Пазова до петље Стари Бановци, тј из правца Београда биће затворено искључење за Старе Бановце. Алтернативни путни правац је петља Нова Пазова. Из правца Новог Сада укључење за Старе Бановце ће бити могуће преко петље Стара Пазова или петље Нова Пазова.

До 20. августа изводиће се радови у разделном појасу на изградњи стуба моста, на делу пута код Бубањ Потока (мост 31), у оба смера. У зони радова за саобраћај ће бити затворен део претицајне саобраћајне траке у оба смера.

Продужавају се до 1. октобра радови, па је и даље на снази обустава саобраћаја на путу Брежђе - Дивчибаре, на деоници Крчмар - Дивчибаре.

На наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 07:45 часова на путничким терминалима возила чекају на граничном прелазу Келебија 60 минута приликом изласка из земље, на Хоргошу око 60 минута, док на улазу у земљу путничка возила чекају 80 минута на Батровцима, 90 на Пресеву, 70 на Градини, где на изласку из земље чекају 40 минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)