"ДЕЧАЦИ СУ ОЧАЈНИ, А ЈА НЕ ЗНАМ ВИШЕ ШТА ДА РАДИМ": Александар Ђорђевић нестао је пре месец дана - сестра сама трага за њим

Новости онлајн

29. 07. 2021. у 18:50

АЛЕКСАНДАР Ђорђевић (44) из села Поповић код Сопота нестао је још 2. јула у раним јутањим часовима у околини Раље, а до данас од њега нема ни трага.

ДЕЧАЦИ СУ ОЧАЈНИ, А ЈА НЕ ЗНАМ ВИШЕ ШТА ДА РАДИМ: Александар Ђорђевић нестао је пре месец дана - сестра сама трага за њим

Фото: Приватна архива

Он је самохрани отац два сина. Дечаци имају 14 и 19 година... Његовом млађем сину данас је рођендан...

Овим речима кроз сузе говори Маја Ђорђевић, сестра Александра Ђорђевића (44) из Сопота који је пре месец дана кренуо на редовну контролу код доктора у Београд и тада му се изгубио сваки траг.

Породица несталог мушкарца је очајна, не знају где да га траже, не знају коме више да се обрате... Од Александра већ 30 дана ни трага, ни гласа. Пре шест месеци остао је без супруге и због тога је, кажу, био очајан..

- Александар је рођен у насељу Поповић које припада општини Сопот. Ту је и живео са породицом... Тридесет година је радио у кухињи на Војномедицинској академији. Све је било ок док пре око шест месеци његова супруга није изненада преминула због болести срца. Александар се тада лечио од депресије - прича његова сестра.

Њихова деца сада су очајна. Остали су без мајке, а сада већ месец дана не знају где им је отац.

- Дечаци су очајни. Старији све то држи у себи, али обојица су борци. Тренутно живе са деведесетогодишњом баком. Млађи са мојим супругом ради на градилишту, не били зарадио нешто новца - прича потресена тетка малишана и додаје да им она помаже како год може.

Међутим, каже, очајна је. Не зна где више да тражи помоћ.

- Ја више немам начина и могућности да се борим, не знам где да потражим помоћ. Полицију смо обавестили истог дана. Изашли су на терен следећег дана када је телефон лоциран, али ни телефон није пронађен. И од тада ништа - каже она.

Подсетимо, Александар је 2. јула, око шест сати ујутру, колима кренуо до аутобуског стајалишта Друмине у Сопоту, где је последњи пут виђен како чека аутобус. У први аутобус који иде ка Београду није ушао, али је остао на истом стајалишту све до 06.30 часова. Након тога изгубио му се сваки траг.

У тренутку нестанка, самохрани отац је на себи имао тамну мајицу, фармерке и бордо патике. Висок је око 180 центиметара, а тежак око 75 килограма.

Полиција је првог дана након пријаве изашла на терен, лоцирала његов телефон, међутим ни телефон, ни Александар нису пронађени. Видео снимци из једног аутобуса су преузети и ниједан нови траг о мушкарцу није откривен.

- Предложила сам им да преузмемо листу позива са његовог телефона, али за њу и даље чекам, иако су ми рекли да ће бити у понедељак 12. јула 2021. године - наглашава сестра Маја.

Несрећна жена каже да сама покушава да "склопи коцкице" и трага за братом, али да сада посустаје.

- Сваки дан је све тежи. Заиста не знам куда више да идем. Очајна сам, тужна и забринута. Са породицом, пријатељима и рођацима претраживала сва места на којима може да буде. Када би ми неко јавио да га је негде видео, сама сам ишла до тог места. Молила сам људе да ми дају снимке са својих камера, где је наводно виђен. И ништа... - каже она.

Она позива све, да уколико неко види Александра, јаве полицији или њој на телефон 064/170-34-65.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)