МОЈА ЖЕНА И ДЕТЕ, МОРАМ ДА ИХ СПАСАВАМ: Миле из Матејевца по други пут породио жену сам у кући - на свет донела пето дете (ВИДЕО)

Ј. Ћосин

28. 07. 2021. у 15:16

МИЛЕ из Матејевца по други пут породио жену потуно сам у кући, на свет му донела пето дете, сина Марка.

МОЈА ЖЕНА И ДЕТЕ, МОРАМ ДА ИХ СПАСАВАМ: Миле из Матејевца по други пут породио жену сам у кући - на свет донела пето дете (ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћосин

Када им се пре две године најмлађи син Миша (2) родио у кући, на кревету, Миодраг Миладиновић (27) и његова супруга Бојана (26) нису могли ни да замисле да ће их исти сценарио сачекати и две године касније. Међутим, када је у понедељак ујуро Бојани пукао водењак, а беба одлучила да дође на свет, Миле није имао куд него да по други пут сам порађа своју жену. 

- Да је неко на улици нешто слично доживео, позвао бих Хитну. Али пошто је моја жена, моје дете, шта ћу. Морао сам. Позвао сам Хитну помоћ и док сам њих чекао, ја сам почео да је порађам. Била је то права драма и први пут са Мишом када нам се десила иста ствар у истом кревету, али и сада ништа мање стресно. Кроз главу су ми пролазили разни страхови, чуо сам да ако се врпца пресече пре времена, одоше и жена и дете, ако се пак дуго чека, такође, али на срећу брзо је дошла Хитна. Они су пресекли то, ја сам придржао дете, помогао да изађе. Да нису наишли пресекао бих сам, моја жена, моје дете, морао сам да их спашавам. Уздао сам се у то да природа ипак све ради сама – прича нам Мииодраг из Горњег Матејевца код Ниша. 

Он каже да је његова супруга тога јутра осетила болове, али будући да је у питању пета по реду трудноћа, да је веровала да нису то "они" болови пред порођај. 

- Каже није ми ништа. Пукао водењак па у једном тренутку само је почела да виче: "Леле, леле беба излази из мене. За Мишу је било исто. Било ми необично да по други пут породим сопствену жену у истом кревету. Брзо је дошла Хитна и све је добро прошло. Син је жив, здрав, зваће се Марко, јер нам се сва деца зову на слово М. Мирјана (8), Мирко (6), Милош (5), Миша (2) – објашњава овај млади отац. 

Каже да је поносан што је отац петоро деце, те да је то његов дар земљи Србији. Ипак не крије да је тешко, будући да је супруа без посла, а он ради за надницу. Сво седморо живе заједно у једном собичку, но ипак, Миле се не предаје се, пун је ентузијазма и у плану има да озида још једну собицу у којој ће живети деца. 

- Корак по корак и идемо даље, нема предаје, деца су благо. Само да имамо да их прехранимо па друго ће бити. Одвајамо од уста да пружимо њима, али мени је као оцу тешко да не могу да им пружим више – говори нам Милетов таст.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)