"ШВАЛЕРУ, ВРАТИ ПАРЕ": Предраг из Обреновца затекао аутомобил ишаран шокантним порукама, ево шта је његова супруга урадила (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

27. 07. 2021. у 19:04

ПРЕДРАГ Н. (40) је на паркингу у Баричу код Обреновца затекао је свој аутомобил исписан порукама, од хаубе до ауспуха!

ШВАЛЕРУ, ВРАТИ ПАРЕ: Предраг из Обреновца затекао аутомобил ишаран шокантним порукама, ево шта је његова супруга урадила (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Јутјуб/RTV Mag

Мистериозне поруке довеле су Предрага у неверицу, а поред тога упао је у велики трошак. Уместо да аутом крене на посао, морао је код вулканизера јер му је неко током ноћи, поред исписаних порука исекао све четири гуме.

"Развела сам се због тебе", једна је од порука, а онда се дуге нижу: "Сеоски лопове, врати паре", "Иди одавде", "Врати паре". Поред тога писало је и: "Волим те још", "Швалеру, врати паре", а насликано је и неколико цртежа мушких полних органа.

"Ја мајке ми немам појма шта је ово. Жену имам, али швалерку немам. Паре никоме не дугујем. Ево, стојим сада пред вама и ни са ким се нисам посвађао, ником се нисам замерио, противнике никакве немам", каже Предраг.

Како каже, нису му проблем поруке јер их је лако обрисати, али гуме за његов аутомобил коштају 500 евра.

"Ајде овај фломастер опраће се, али гуме су најмање 500 евра. Изненадио сам се, како се не бих изненадио. Ово је претња и финансијска и ко зна шта", каже он.

На питање да ли му је сазнала супруга, он се насмејао и потврдио да јесте.

"Па сазнала је, наравно да је сазнала, смеје се шта да каже, изнервирала се што је штета иначе шта да каже", рекао је Предраг.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)