РУЖИЋ ПОСЕТИО ДЕЧЈИ СПОРТСКИ КАМП: "Међу овим малишанима су и будући олимпијци"

Љ.Б.

25. 07. 2021. у 14:44

У БЕСПЛАТНОМ спортском кампу "Спортс старс" у Београду, ове године учествује око 250 српске деце са простора Косова и Метохије, из региона и дијапсоре, а министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић посетио их је данас и поручио да је уверен да ће неко од те деце бити српски трофејни репрезентативац.

РУЖИЋ ПОСЕТИО ДЕЧЈИ СПОРТСКИ КАМП: Међу овим малишанима су и будући олимпијци

Фото Танјуг

Током 10 дана, колико камп траје, школарци, који су смештени у Дому ученика "Патријарх Павле", уз изванредне тренере моћи ће да побољшају своје вештине у пет олимпијских спортова - тенису, рукомету, кошарци, фудбалу и одбојци. Министар Ружић je uказао na то да су деца у прилици да добију пренешене вештине и знања од познатих, признатих и успешних тренера, који координирају успешно кампом, али и да се друже и стичу увид у то шта у будућности у вредносном смислу живот за њих треба да представља.

- И ово је један од показатеља колико Влада Србије и наше друштво улаже у спорт, колико се залаже за спорт, али пре свега за драгоцено васпитање у одрастању и грађењу личности у сваком погледу - казао је Ружић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)